Home

Image

Online consult

Het groeien en op de wereld zetten van een baby is een mega prestatie van je lichaam. In het online consult gaan we in op de voedingstoffen die belangrijk zijn voor het herstel na de bevalling en die je energie geven om die eerste weken door te komen.
In het online 1-op-1 consult nemen we de tijd om te kijken hoe jij ervoor kan zorgen dat je de kraamtijd zo gezond en fit mogelijk doorkomt. 

Onderwerpen die aan bod komen

Het ideale voedingspatroon van een kraamvrouw

Aandachtspunten bij complicaties

Ondersteuning van borstvoeding

Inclusief E-book 'De helende werking van voeding in de kraamtijd'

E-guide 'De helende werking van voeding in de kraamtijd'

Voeding is de brandstof voor je lichaam, maar ook voor dat van je baby. De juiste voeding zorgt voor energie, helpt je te landen en herstellen na de zwangerschap en bevalling, is verwarmend en verzadigend. In de kraamtijd kun je echt het verschil maken voor jullie allebei als je je maaltijden met aandacht samenstelt en je lichaam letterlijk ‘voedt’.

Inhoud e-guide

Basis principes gezonde kraamvoeding

Postpartum superfoods

Aandachtspunten bij complicaties

Lekkere, voedzame receptenBestel deze e-guide
Image
Image

Mama-thee

In de webshop vind je thee uit het assortiment van Mama-thee. Deze losse (kruiden-) thee is volledig cafeïnevrij en bevat geen toegevoegde aroma’s of andere toevoegingen.  Daardoor is de thee veilig om te drinken tijdens de zwangerschap en kraamtijd.

De thee is niet alleen lekker maar heeft bovendien een heilzame werking door de verschillende fytonutriënten die de thee bevat. 

Kies jij voor het Herstel Mama pakket die het lichaam ondersteunt in de kraamtijd? Of ga voor dit pakket met thee die de borstvoeding boost. Allemaal in fijne pakketten samengevoegd en daarmee ook hartstikke leuk om jezelf of een ander cadeau te doen. 


Bestel Mama-thee

Vitamines & mineralen

Voor het groeien en voeden van een gezonde baby zijn best een hoop vitamines en mineralen nodig. Het lukt niet elke dag om die voedingsstoffen in voldoende mate uit ons eten te halen.

Met een goede multivitamine kun je eventuele tekorten aanvullen en er voor zorgen dat je lichaam voldoende voorraad heeft van de benodigde voedingsstoffen. Zo weet je zeker dat je met jouw lichaam van binnenuit goed voor jouw baby zorgt.

In onze webshop vindt je een assortiment van zorgvuldig samengestelde (orthomoleculaire) voedingssupplementen.Bekijk onze (multi)vitamines & mineralen
Image
- East meets West - Voor het samenstellen van de recepten zijn wetenschappelijke inzichten uit de orthomoleculaire voeding leer gecombineerd met oude wijsheden uit de Oosterse geneeskunde zoals Ayurveda en Traditionele Chinese Medicijnenleer (TCM).
Image