Online 1-op-1 consult

Het groeien en op de wereld zetten van een baby is een mega prestatie van je lichaam. In het online consult gaan we in op de voedingstoffen die belangrijk zijn voor het herstel na de bevalling en die je energie geven om die eerste weken door te komen.
Image

Voeding in de kraamtijd

Wat komt aan bod?

01
Hoe ziet het ideale voedings-patroon van een kraamvrouw er uit? Ik deel de kennis vanuit mijn achtergrond als orthomoleculair voeding therapeut, maar ook de traditionele Chinese Medicijnenleer en Ayurveda neem ik mee.

02
Als je kiest voor het geven van borstvoeding kan je lichaam wel wat extra zorg en aandacht gebruiken. We gaan in op de voedingsmiddelen die de borstvoeding ondersteunen en die er zo voor zorgen dat je kindje goed kan groeien.

03
Soms doen zich complicaties voor tijdens de bevalling. Dan zijn er extra aandachtspunten om op te letten bij het herstel, bijvoorbeeld na een keizersnede, bloedverlies of scheurtjes.

04
Je krijgt de e-guide over Voeding in de kraamtijd ter waarde van 9,99 euro toegestuurd. Zo kun je de informatie nog eens rustig nalezen. Ook vind je hier een aantal Nutrilicious recepten in.

Boek jouw online 1-op-1 consult


Het consult duurt 60 minuten, waarbij er ook ruimte is voor jouw persoonlijke vragen. Daarnaast krijg je na afloop de e-guide Voeding in de kraamtijd toegestuurd met een samenvatting van de informatie opgestuurd om nog eens rustig na te lezen.

Maak hier een afspraak voor de online 1-op-1 sessie voor 77 euro
Image
Image
Image
Image
Image