Kraamtijd

Dat moment dat je kindje er dan eindelijk is! Heerlijk, zo'n warm lijfje op je borst in plaats van in je buik.

Als je meer wilt leren over de voeding die je kunt nemen voor het herstel na de bevalling en die je energie geven om die eerste weken door te komen kun je bij mij een online consult boeken. Dit is ook heel fijn om te doen als er complicaties waren na de bevalling, zodat we kunnen kijken hoe je weer op krachten kunt komen.

Image

Voeding in de kraamtijd

Wat komt aan bod?

01 Basiskennis
Hoe ziet het ideale voedings-patroon van een kraamvrouw er uit? Ik deel de kennis vanuit mijn achtergrond als orthomoleculair voeding therapeut, maar ook de traditionele Chinese Medicijnenleer en Ayurveda neem ik mee.

02 Borstvoeding
Als je kiest voor het geven van borstvoeding kan je lichaam wel wat extra zorg en aandacht gebruiken. We gaan in op de voedingsmiddelen die de borstvoeding ondersteunen en die er zo voor zorgen dat je kindje goed kan groeien.

03 Complicaties
Soms doen zich complicaties voor tijdens de bevalling. Dan zijn er extra aandachtspunten om op te letten bij het herstel, bijvoorbeeld na een keizersnede, bloedverlies of scheurtjes.

04 E-guide + recepten
Je krijgt de e-guide over Voeding in de kraamtijd ter waarde van 9,99 euro toegestuurd. Zo kun je de informatie nog eens rustig nalezen. Ook vind je hier een aantal Nutrilicious recepten in.

Boek jouw online 1-op-1 consult voor €77


Het consult duurt 60 minuten, waarbij er ook ruimte is voor jouw persoonlijke vragen. Daarnaast krijg je na afloop de e-guide Voeding in de kraamtijd toegestuurd met een samenvatting van de informatie opgestuurd om nog eens rustig na te lezen.

Boek een online consult over voeding in de kraamtijd
Image
Image
Voedingsadvies rondom zwangerschap en kraamtijd
Image
Image