Denise

Wie is de vrouw achter Nutrilicious?

Hi! Mijn naam is Denise en ik ben de trotse oprichtster van Nutrilicious en werkzaam als orthomoleculair voedingstherapeut en doula (geboortecoach) in Amsterdam.

Als doula heb ik honderden ouders rondom de geboorte ondersteund en kom ik regelmatig bij nieuwe gezinnen over de vloer. Ik zie van dichtbij wat een impact een zwangerschap en bevalling op een lichaam hebben. En dan volgen de eerste pittige kraamweken. Het is in deze periode zo belangrijk om alert te zijn op wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Slaap is schaars, dus dan moet je het wel uit voeding halen.

Om de kraamvrouwen te ondersteunen bak ik regelmatig een bananenbrood of kook ik een voedzame maaltijd voor hen. De vrouwen genieten hier niet alleen van, maar merken ook echt verschil in hoe ze zich voelen.

Zo ontstond mijn wens om dit voor veel alle gezinnen in Nederland mogelijk te maken. Elke kraamvrouw verdient het om zich energiek en fit te voelen in de kraamtijd. Het idee voor het Voedzaam Kraampakket was geboren. Elk ingrediënt in dit boodschappenpakket, waarmee je een aantal heerlijke maaltijden kookt, draagt bij aan het herstel van je lichaam. Daarnaast ondersteunt het de borstvoeding en krijgt je baby ook de beste start.

Op naar heel veel gezonde en blije moeders en baby’s!